Fred Triep's homepage
Open Atelier Adel Tolba en Fred Triep

logo van Fred Triep

 

Open Atelier van Adel Tolba en Fred Triep op zondag 21 maart 2010 (14.00- 18.00 uur)

Op zondag 21 maart houden Adel Tolba en Fred Triep (beide van Beeldhouwen in Amsterdam, www.beeldhouweninamsterdam.nl ) weer een Open Atelier. Evenals vorig jaar doen we dat weer in het oude Volkskrantgebouw aan de Wibautstraat 150 in Amsterdam (naast het metrostation).
Vorig jaar hielden we de expositie in de kelder, waar we normaal op dinsdagavond aan de beelden werken. Nu doe we het in de Krakeling op de begane grond. We houden het Open Atelier van 14.00 uur tot 18.00 uur. Hapjes en drankjes zullen natuurlijk aanwezig zijn.

Wat wordt er geŽxposeerd?

Adel Tolba laat zijn houten beelden zien en schilderijen, die hij de komende maand gaat maken.

Fred Triep laat zijn houten beelden zien (niet te koop), een drietal kopieŽn van die houten beelden in gips of beton (wel te koop) en fotoís van reizen van de laatst tien jaar (ook te koop, zie verder www.fotografiewebsite.nl )

Ignatius Christian, een collega uit de kelder, laat de Boeddhabeelden zien, die hij de laatste jaren maakte (zie verder www.boeddhawinkel.nl

Marlieke Schoen, een andere collega uit de kelder, zal een aantal producten laten zien. Zij is veelzijdig, ze maak tekeningen, schilderijen, muurschilderingen en keramiek (http://marliekeschoen.exto.nl/)

Tijdens de tentoonstelling zal de lente gestart worden door een dans van de Lentegodin Josephine (www.studioluce.nl ). Haar dans zal de laatste resten ijs en sneeuw doen smelten en de bollen doen uitlopen. 

Waarschijnlijk is er tijdens de tentoonstelling nog een ander muzikaal intermezzo, daar wordt nog aan gewerkt.

 Ik hoop je te zien op zondag 21 maart

Volg ons op twitter

Fred Triep                 


            Deze pagina is nieuw aangemaakt op zondag 31 januari 2010.